Halk Eğitim Merkezi 2018-2019 Yıl Sonu Sergisi Açıldı

2018-2019 Eğitim yılı Avanos Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker AKDOĞAN, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Filiz KILIÇ ve İlçe Halk Eğitim Merkez Müdürü Mustafa GÜRBÜZ tarafından açıldı.

Yıl içinde açılan kurslara katılan kursiyerlerinin yaptığı el emeği göz nuru ürünler arasından seçmelerin sergilendiği sergiye Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker AKDOĞAN, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Filiz KILIÇ, MHP Avanos İl Genel Meclis Üyesi Alpaslan KAYGISIZ, Daire Müdürleri, Okul İdarecileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.