Geleneksel İftar Yemeğimizde 800 Kişi Bir Arada Oruç Açtı

Avanos Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak tertip edilen iftar yemeği, 1 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

Vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ, Arif Yoldaş ALTIOK, CHP İl Başkanı Kamil GÜLMEZ, il ve ilçe parti teşkilatından yöneticiler, Belediye Meclis Üyelerimiz, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve 800’e yakın Avanoslu hemşerimiz katılarak bir arada oruçlarını açtı.

Aileleri ile birlikte Kızılırmak kenarında masalarına oturan vatandaşlarımız ezan okunmasına müteakip oruçlarını açtı. Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ, ilerleyen saatlere kadar Kızılırmak kenarında oturarak vatandaşlarımızla sohbet etti.