Turizm Haftası Paneli Düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından ‘Turizm Haftası’ etkinlikleri kapsamında ‘Kapadokya Turizm Haftası Paneli’ düzenlendi.

Kapadokya Bölgesi ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ve bölgenin sorunlarının tartışıldığı panele Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş katıldı.

Panelde “Turizmin Geleceği” konusu üzerine, Güney Florida Üniversitesinden Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu, Arel Üniversitesinden Doç Dr. Burak Mil, The Ritz Carlton Operasyon Müdürü Gülderen Budak konuşma yaptı.

NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panele; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok,  KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, TKDK İl Koordinatörü Murat Asıltürk, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, turizm sektörü temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.