KAPTİD Başkanı ve Turizm Temsilcilerinden Başkana Ziyaret

KAPTİD Başkanı ve Dinler Otel Genel Müdürü Yakup Dinler, beraberinde turizm temsilcileri ile birlikte, Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneğinin ziyaretinde Kapadokya bölgesinde turizm sektöründe faaliyet gösteren pek çok sektör temsilcisi de yer aldı.

Ziyarette; Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve Kapadokya Türsab Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aysel Atak Başkanlığında bulunan heyetin içinde, KAPTİD heyetinde Canan Kutlu, Cengiz Uzgören, Ragıp Özaltın ve Yusuf Yigitoglu bulunurken, TÜRSAB Kapadokya BTK Heyetinde de Sedat İkman ve Ahmet Sezgin yer aldı.

Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konukları Başkanlık Makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, heyetle gündeme dair konular üzerinde sohbet etti.