Amatör Türk Sanat Müziği Korosundan 8 Mart Konseri

Avanos Belediye Başkanlığının katkıları ile “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında Avanos Amatör Türk Sanat Müziği Korosu tarafından halk konseri verdi.

Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen konsere, Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş ile birlikte çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Koro tarafından seslendirilen parçalar izleyiciler tarafından büyük beğeni gördü. İki saat süren konserde koro üyeleri ve solistlerin seslendirdiği eserler ile vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Konser sonunda Belediye Başkanımız İsmet İnce koro şefi başta olmak üzere, orkestra ekibine ve koro üyelerine vermiş oldukları güzel konser için teşekkür etti.