2019 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Avanos Belediye Meclisi, aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince toplandı. Belediyen meclisimiz aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

GÜNDEM:
– Açılış, yoklama ve saygı duruşu.
1-Bahçelievler (Karaseki) Mahallesi, 80 ada, 8 parsele ait İmar Planı değişikliğinin, İmar Komisyonu raporu ile birlikte görüşülmesi.
2-Avanos Belediye Başkanlığı, su abonelik ve tarife sözleşmesinin bazı maddelerinin, Plan ve Bütçe Komisyonu raporu ile birlikte görüşülmesi.
3-Bahçelievler Mahallesi, Açık Pazar Yeri Meydanı No: 48 Avanos adresinde, mülkiyeti belediyemize ait olan işyerinin Avanos Kaymakamlığı’na Turizm Bürosu olarak bedelsiz tahsisi konusu.
4-Belediye eski hizmet binasının, Avanos Belediyesi bünyesinde, Avanos Kadın Evi yapılması konusu ve yönetmeliğinin görüşülmesi.
5-Avanos Belediyesi’ne bir adet kepçe alımı.
– Dilek ve temenniler.

Meclis toplantı videosunu izlemek için tıklayınız.