Avanos Takvimi Duvarları Süslüyor

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2019 yılı Avanos takvimi vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu.

Avanos Belediyesi kültür faaliyetleri kapsamında 2500 adet bastırılan 2019 yılı takvimi ev ve iş yerlerinin duvarlarını süslüyor. Avanos’un muazzam manzaralarının yer aldığı takvim, Avanos Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Her bir sayfası tablo görselliğinde olan 2019 takvimi vatandaşlarımızdan büyük ilgi ve rağbet gördü.

Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce yaptığı açıklamada, Avanos’un birbirinden güzel fotoğraflarının bulunduğu 2019 yılı takviminin yeni yıla güzellik katması ve hemşerilemize güzel günler getirmesi temennisinde bulunarak, huzur dolu bir yeni yıl diledi.

“Avanos Takvimi Duvarları Süslüyor” için 1 yorum

1. Bir telefon numarası bakmak için girdim belediyenin bu sitesine… Bu kadar güzel bir belediye sitesi daha görmedim. Diğerleri çok kasıntı iken burası harika… Sitede epey gezindim ve haberlerinize denk geldim. Takvimdeki fotoğraflar çok güzel. Renkler, balonlar ve ışıklar gerçekten insanın içini ısıtıyor. 2. sırada yer alan fotoğrafa bayıldım… Emeği geçenlere teşekkür etmeden de geçmek istemedim.