Belediye Başkanımız İsmet İnce’den Öğretmenlere Çiçek

Belediye Başkanımız İsmet İnce, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde öğretmenleri unutmadı.

Avanos ilçesinde bulunan tüm okullara çiçek göndererek “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlayan Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, “Eğitim, toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz de bu anlamda en büyük gücümüzdür” dedi.

Belediye zabıta ekipleri, ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ederek çiçekleri teslim etti.

Geleceğin mimarı olan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan İsmet İnce, “Çocuğun güzel bir geleceğe attığı adımda aileden sonra en önemli pay sahibi olan öğretmenlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi öğretmenlerimiz ’dünyanın her tarafında insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır” dedi.

Başkan İnce, “Öğretmenlerimiz, geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu, aynı zamanda bir medeniyeti, bir kültürü inşa eden rehberlerimizdir. Köklü tarihimizden ve milli değerlerimizden aldığımız güçle öğrencilerimizi evrensel değerlerle buluşturacak; eğitim meşalemizin öncü taşıyıcılarıdır.

Bu vesileyle, ülkemizin inşası için gecesini gündüzüne katan, milletimizin geleceğini ilmek ilmek ören öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.