Temizlik İşlerimizin Yaprak Mesaisi Başladı

Avanos Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü biriminde çalışan işçilerimiz şehrin cadde ve sokaklarında dökülen yaprakları temizliğini yapıyor.

Sonbahar ayında sararan yapraklar dalından koparak kaldırım ve yollara dökülüyor. Yağmur suyu drenaj borularının ve mazgalların tıkanmasına neden olan yaprakların düzenli olarak temizlenmesi gerekiyor. Avanos’ta yaz kış şehrin temizliğini sürdüren belediye temizlik biriminde çalışan ekiplerimiz, sonbahar ayı nedeniyle yoğun şekilde yaprak temizleme mesaisi yapıyor.

Gün boyu şehrin temizliğinin yanı sıra kaldırım ve yollardaki yaprakları temizleyen işçilerimiz, sonbahar mevsiminde yaprak temizliğini ağaçlardaki yapraklar tamamen bitinceye kadar düzenli olarak sürdürüyor.

“Temizlik İşlerimizin Yaprak Mesaisi Başladı” için 1 yorum

1. ellerine sağlık ama yaprak sonbahardır,ve kirlilik değildir,bırakın kalsın onun ayrı bi güzelliği var temızlemek istiyolarsa ırmak çöplerin etrafına bakılsın ırmak kenrında piknik yaptırılmasın,çöpler havada uçuşuyor siz diyosunuzki yaprak temizliyoz,her köşede çöp var..