Su Analiz Raporu

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren, Avanos Belediyesi İçme Suyu Tesisi ve servis depolarından her ay alınan su numuneleri düzenli olarak analiz edilmektedir.

Elde edilen analiz raporları Belediyemiz web sitesi üzerinden düzenli olarak vatandaşlarımızın bilgisine sunulmaktadır. Gerek Belediyemiz tarafından yapılan içme suyu analiz sonuçları gerekse Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından alınan numuneler üzerindeki su analiz sonuçları kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

Son içme suyu analiz raporuna göre; içme suyu değerlerimiz ve kalitemiz TSE, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği standartlarına uygundur.

Su analiz raporu yazımız altında yayınlanmaktadır.

“Su Analiz Raporu” için 2 yorum

1. Sayın Dervis Çelebi;
    Belediyemiz web sitesinde yayınlanan ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından periyodik olarak yapılarak belediyemize gönderilen içme suyu analiz raporu elektronik belge sistemi üzerinden alınmaktadır. Bu nedenle belge üzerinde ıslak imza kullanılmamıştır. Raporlar sadece vatandaşları bilgilendirme amaçlıdır.
    Bilgilerinize rica ederiz.

2. sevgili belediye yetkilileri;
    Avanos ta ikamet eden birisi olarak ben ve ailem içimiz rahat bir şekilde çeşme suyu içemiyoruz. tadı,kokusu ve lezzet anlamında sağlıklı bulmuyorum. ancak temizlik ve kaynatıldıktan sonra yemek-çay ihtiyacımızda kullanabiliyoruz.
    Ayrıca burada bize sunduğunuz raporu bence sizde detaylı bir biçimde okumuyorsunuz. üzerinizdeki sorumluluk büyük.. sadece bunu FARK EDİN.
    En basitinden üzerinde imza ve mühür bulunmayan raporlar geçersizdir diyor açıklama bölümünde. ancak siz burada bize üzerinde imza ve mühür bulunmayan GEÇERSİZ bir rapor paylaşmış oluyorsunuz. FARK EDİN.
    Saygılar.