Avanos’a Sodem Yerel Yönetim Ödülü

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Yerel Yönetim Ödülleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından takdim edildi.

Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde, SODEM’in bu yıl ikincisini düzenlediği “Yerel Yönetim Ödülleri” gerçekleştirilen tören ile sahiplerini buldu.

Törende, “Tarım, Sanat Kültür, Sosyal Projeler, Tarih, Demokratik Katılım ve Yönetişim, Kentsel Gelişim, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Turizm, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor, Özel Teşvik” kategorilerinde başarılı bulunan CHP’li belediye başkanlarına ödül takdim edildi.

Kılıçdaroğlu, tören sonunda SODEM Yönetim Kurulunda yer alanlar ve ödüle layık görülen projeleri gerçekleştiren belediye başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avanos Belediyesi bu yıl “Al Götür – Oku Getir” projesi ile sosyal içerikli projeler kategorisinde ödül aldı. Ödüller, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından verildi. Avanos Belediyesi daha önceki senede “Sokak Hayvanları” ile ilgili projeleri ile ödül almıştı.

“Avanos’a Sodem Yerel Yönetim Ödülü” için 1 yorum

1. sayın başkan sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.Selam ve saygılar