Işıklı Yönlendirme Levha Başvuruları Başladı

Avanos Belediyesi tarafından ilçemizde faaliyet gösteren işletmeler için ışıklandırmalı yönlendirme levhaları yapılacaktır.

Görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve vatandaşlar tarafından plansız olarak çeşitli yerlere yerleştirilen levhaların yerine, estetik ve standart sağlayacak levha tipleri yerleştirilecektir.

Belediyemiz tarafından yaptırılacak olan levhalara, yıllık kiralama ücreti ödeyen işletmelerin yönlendirme yazıları yazılarak merkezi alanlara yerleştirilecektir. Ticari işletmesi için levha başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın Avanos Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi: 0384511 40 64 Avanos Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü