Başarılarla Dolu Bir Eğitim Öğretim Yılı Dilerim

Belediye Başkanımız İsmet İnce, 2018 – 2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrenciler, öğretmenler ve veliler olmak üzere herkese hayırlı olması dileğinde bulunan Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, “Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz için de başarılarla dolu bir dönem olacağını umut ediyorum” dedi.

İnsanları mutlu, her alanda ileri bir Türkiye için sadece okulda anlatılan derslerle ya da gelecek yıllarda iyi bir meslek sahibi olmakla yetinilmemelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çok kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimize “Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” derken bizlere de bir hedef göstermekte ve yol çizmektedir. Türkiye’mizi ileriye taşıyacak nesiller insanlık değerlerine vicdanla bakan, hür fikirle yetişmiş, yüksek irfanla donatılmış gençler olacaktır.

Bu vesileyle öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hür fikirle, bilimin ışığında, başarılarla dolu yeni bir eğitim öğretim yılı diliyor, bütün içtenliğimle selamlarımı iletiyorum.

İsmet İnce

Avanos Belediye Başkanı