Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Öncesi İlçe Güvenlik Toplantısı Yapıldı

“2018-2019 Yılı Eğitim Öğretim Güvenliği Toplantısı” Avanos Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ’in başkanlığında yapıldı.

Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Avanos Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ, Avanos Belediye Başkanımız İsmet İNCE, Avanos İlçe Jandarma Komutanımız, Avanos İlçe Emniyet Müdürümüz, ilgili daire amirleri, okul müdürleri, mahalle, köy ve belde muhtarları ile öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförleri katıldı.

Avanos Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ, ilçemizde öğrenim gören çocukların ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak adına alınan tedbirleri dile getirdi. Çocukların huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim öğretim görmelerini sağlamak için eğitim camiasının, muhtarların ve vatandaşlarımızın bilinçli ve duyarlı bir şekilde emniyet güçleri ile hareket etmelerini beklediklerini ve eğitim öğretim güvenliği konusunda tüm paydaşların işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Toplantıda; öğrenci taşımacılığı yapan servisçilerin uyması gereken kurallarda ele alındı. Okullarda ve çevresinde oluşabilecek çevresel riskler ile öğrencilerin huzurunu korumaya yönelik asayiş tedbirlerinin ve denetimlerin ise yoğunlaştırılacağı kaydedildi.