DSİ 12. Bölge Müdürlüğü Ziyareti

Kayseri DSİ 12. Bölge Müdürü Okan BAL, Bölge Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri Kaymakamımız Murat Çağrı ERDİNÇ’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız İsmet İNCE’nin de dahil olduğu ziyarette ilçemiz  Kızılırmak nehrinin temizliği ve nehirdeki su sorunu konusunda istişarelerde bulundu.
Makam ziyaretinin ardından,bölgede başlatılacak çalışmalar için heyet tarafından incelemelerde bulunuldu. Kaymakamımız, planlamaların tamamlanmasına müteakip Kaymakamlık, Belediyemiz ve DSİ Bölge Müdürlüğümüz tarafından Kızılırmak’ta temizlik çalışmalarının başlatılacağını ifade etti.
Ayrıca ziyaret sırasında geçtiğimiz Haziran ayında ilçemizde meydana gelen yoğun yağış sebebi ile oluşan sel baskınlarından dolayı tıkanan menfezlerin temizlenmesi için incelemelerde bulunuldu. İvedilik arz eden kanal temizliklerinin de en kısa zamanda DSİ ve Belediyemiz tarafından başlatılacağını ifade eden Kaymakamımız ziyaretten dolayı DSİ Bölge Müdürü Okan BAL ve heyete teşekkür etti.