Sabahat Akkiraz Konseri

5. Geleneksel Avanos Halk Şenliği etkinlikleri kapsamında Sabahat Akkiraz konseri gerçekleştirildi.

Avanos Cumhuriyet Meydanında,  31 Ağustos akşamı sahneye çıkan ünlü sanatçı Sabahat Akkiraz, Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait halk müzikleri eşliğinde konser verdi.

Büyük bir coşku ile sahne alan Sabahat Akkiraz, sempatik kişiliği, muhteşem sesi ve usta yorumuyla halk müziği parçalarını seslendirirken büyük bir kalabalık tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Usta sanatçı hafızalarda yer etmiş türküleri, konser alanını dolduran binlerce kişi ile birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

İzleyicilerden gelen istek parçaları seslendiren Sabahat Akkiraz’a konser sonunda Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos halkı için verdikleri muhteşem konserden dolayı teşekkür ederek, günün anısına ilçemize özgü el sanatı ürünlerinden oluşan hediye takdim etti.

“Sabahat Akkiraz Konseri” için 1 yorum

1. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Nevşehir, Ürgüp, Göreme, Uçhisar ve Avanos bölgesini gezmek için ailecek ilinize gelmiştik. Sabahat Akkiraz konserini duyunca akşam erkenden Avanos a geldik ve hem ilçenizi gezdik hem de muhteşem organizasyon dahilinde konseri izledik. Başta Sayın İnce olmak üzere tüm belediye çalışanlarını kutlarız.
    Selamlar,