2018 Eylül Meclis Toplantı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi, aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince toplanacaktır.
Meclis Üyelerimizin 05.09.2018 Çarşamba günü, saat 14:00’de, Belediye Meclis Salonu’nda hazır bulunması ilanen duyurulur
GÜNDEM:
– Açılış, yoklama ve saygı duruşu.
1-Bahçelievler (Karaseki Mahallesi) 79 ada, 1 parsel ve 80 ada 16 parsellere ait İmar Planı değişikliği.
2-İlçemiz Bozca Köyünde yer alan mülkiyeti belediyemize ait 234 ada, 4 parsel için hazırlanan imar planının görüşülmesi.
3-Mülkiyeti belediyemize ait Ürgüp Karakaya Köyü –Bozca İçme Suyu Arıtma Tesisi arası elektrik direk ve hatlarının Medaş tarafından satın alınması.
4-Avanos Cumhuriyet Savcılığı’nın, İcra Müdürlüğü ve Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu’na yer tahsisi konusu.
5-İlçemizdeki su sayaçlarıyla ilgili anketin ve konunun değerlendirilmesi hususunun, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ile birlikte görüşülmesi.
6-Belediyemiz norm kadrosunda Zabıta Memurları kadrosunun görüşülmesi.
– Dilek ve temenniler.