2018 Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Avanos Belediye Meclisi, aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince 04.07.2018 Çarşamba günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda toplandı.
GÜNDEM:

– Açılış, yoklama ve saygı duruşu.

1-Cumhuriyet Mahallesi, 1221 ada, 3 parsele ait İmar Planı değişikliği konusunun, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda karara bağlandı.
2-Cumhuriyet Mahallesi, 1623 ada, 2 parselin tahsis edilmesi konusunun, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda karara bağlandı.
3-Bahçelievler (Karaseki) Mahallesi 79 ada, 1 parsel ve 80 ada, 16 parsellere ait imar planı değişikliği konusu karara bağlandı.
4-İlçemizdeki su sayaçlarının, manüel sayaca geçirilmesi hususunun, Komisyonun Raporu ile birlikte görüşülmesi.
5-İhtisas Komisyonu Raporunun bedelinin belirlenmesi.
– Dilek ve temenniler.