Halk Panayırı Başvuruları 8 Haziranda Sona Eriyor

Avanos Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilecek olan “Avanos Halk Panayırı” için başvurular alınmaya başladı.

Temmuz ayı içinde başlayacak olan panayırda stant açmak isteyen vatandaşların 21 Mayıs – 8 Haziran tarihleri arasında Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Yapılan başvurular, satılacak ürünün cinsi ve kategorisine göre, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra, panayır düzenine ilişkin yer ve stant dağılımları yapılacak.

Panayırda stant ve sergi açmak isteyen vatandaşların 8 Haziran 2018 Cuma günü mesai saati bitimine kadar başvurusunu yapması gerekiyor.

İlanen duyurulur.