Belediyeden Emekli Fen Memuru Bekir Ballan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Avanos Belediyesinde 20 yıl hizmet veren, gerek mesai arkadaşları tarafından gerekse Avanoslular tarafından sevilen, emekli Fen Memuru Bekir Ballan’ın vefatı dolayısıyla Avanos Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Avanos’un sevilen yüzlerinden olan eski belediyeci Bekir Ballan için düzenlenen törene, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Bekir Ballan’ın ailesi, akrabaları ve mesai arkadaşları katıldı.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce yaptığı konuşmada; “Avanos Belediyesine ve Avanos halkına 20 yıla yakın hizmet eden Bekir Ballan’ı son yolculuğuna uğurlamak üzere burada toplandık. Mesai arkadaşları ve Avanoslular tarafından çok sevilen Bekir Ballan, vazife ve görev adamıydı, çalışkandı onu her zaman bu haysiyetleri ile hatırlayacağız. Ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Hakkınızı helal ediniz, hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Daha sonra Bekir Ballan’ın tabutu, cenaze namazı kılınmak üzere omuzlar üzerinde Avanos Merkez Camiye kadar taşındı.