Kaçak Hafriyat Dökenlere Uyarı

Avanos Belediyesi ekipleri tarafından mücavir alanlarımız içerisindeki boş alanlara kaçak olarak hafriyat dökenlerin tespit edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Belediye ekiplerimiz tarafından yapılacak kontroller ile tespit edilen kaçak hafriyat dökenlere idari yaptırım uygulanacak.

Boş alanlara kaçak yollarda dökülmüş olan hafriyat atıklarının temizlik çalışması kapsamında mücavir alanlarımızda 8 kamyon hafriyat, çöp ve şişe toplanarak bertaraf edilmiştir. Hafriyat, moloz ve inşaat atıkları Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gösterilen döküm alanlarına dökülecektir.

Kaçak olarak hafriyat dökülen alanlara Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından ‘Hafriyat ve Moloz Dökmek Yasaktır’ tabelası asılırken, vatandaşlarımızın kaçak hafriyat dökümlerini görmeleri durumunda 0384 511 4064 nolu telefona bildirmelerini önemle rica ederiz.