Kadın Emek Pazarı Stant Kuraları Çekildi

Avanos Belediyesinin sosyal belediyecilik ve halk yararına planladığı projelerden birisi olan “Kadın Emek Pazarı” 2018 sezonu için stant kurası çekildi.

Kızılırmak kenarındaki yeşil alanlarda bulunan “Kadın Emek Pazarı Stantları” için Avanos Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda kuralar çekilerek stant dağılımları yapıldı.

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün dört yıl önce hayata geçirdiği “Kadın Emek Pazarı Stantları”na başvuran kadınlar arasından her yıl kura ile belirleme yapılarak ilgilisine tahsis ediliyor.

Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, 27 Nisan 2018 günü saat 15:00’te Belediye Meclis Salonunda, stant talebinde bulunan kadınların katılımıyla bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Ardından kura yöntemi ile stant kuraları çekilerek hak sahipleri belirlendi.