Avanos TOKİ Konutları Kura ile Sahiplerini Buldu

Avanos Belediye Başkanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yaptırılan konutların kura çekimi yapıldı.

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde 3+1 ve 2+1 konutlar için daha önceden başvuru yapan vatandaşlara, Avanos Noterliği tarafından yapılan kura yöntemi ile daireleri belirlendi.

Kura çekim töreni; Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve belediye birim müdürleri, Avanos Noterliği ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, Belediye Başkanımız İsmet İnce ilk hak sahiplerinin kurasını çekti.

Avanos Belediye Başkanımız İsmet İnce, yaptığı konuşmada Avanoslu vatandaşlarımızın Avanos Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilen konutlar ile ev sahibi olmalarının mutluluğunu hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Sıcak yuvalarında, aileleri ile birlikte mutlu bir şekilde yaşamalarını temenni ederim. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Daha sonra Avanos Noterliği tarafından kura çekimlerine devam edilerek hak sahipleri belirendi.

Kura çekimlerine ait video görüntüsü daha sonra internet sitemizden yayına verilecektir.

“Avanos TOKİ Konutları Kura ile Sahiplerini Buldu” için 2 yorum

1. TOKİ çekiliş listesi 15.04.2018 tarihinde yayına verilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.