Avanos’un Gezilecek Yerlerini Gösteren Yön İşaretleri Takıldı

Avanos’un tanıtımına yönelik olarak hazırlanan yönlendirme işaretleri “Meydan Parka” yerleştirildi. İlçemizdeki turizm hareket alanlarının  çeşitlendirilmesi ve Avanos geneline yayılması için doğal-tarihi ve kültürel potansiyele sahip alanları gösteren yön işaretleri hazırlatılarak meydana yerleştirildi.

Doğa-kültür, sanat, yürüyüş ve bisiklet rotaları ve kent turizminde potansiyele sahip diğer alanları mesafeleri ile birlikte gösteren yönlendirme işaretleri ile ilçemizi gezmeye gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisi çekilecek.

Bu değerleri insanlarla buluşturmak ilçemizin kalkınması noktasında önem taşımaktadır. Bu amaçla başlatılan tüm çalışmalarımızdaki temel prensibimiz var olan değerlerimizi en iyi şekilde tanıtmak ve ilçemizin diğer noktalarında da görülmeye değer birçok alan olduğunu göstermek.