TOKİ Kura Çekim Tarihi Belli Oldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Avanos Belediye Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen Avanos TOKİ Konutlarının kura çekim tarihi belirlendi.

TOKİ başvurusu yapan vatandaşlarımızın kura çekim işlemleri 13 Nisan 2018 Cuma günü Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Sürece ilişkin güncel duyurular belediyemiz internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.

“TOKİ Kura Çekim Tarihi Belli Oldu” için 7 yorum

1. 2+1 daireler için; çekilş sonrası 13.000 TL ödenecek dendi doğrumu. Ayrıca her katın bedeli aynımı.

1. Toplantıda TOKİ yetkililerinden detaylı bilgi edinebilirsiniz. Konut değerinin en az %10’u kadar bir ödemenin alınacağı daha önceki toplantıda katılımcılara söylenmişti. Her dairenin fiyatı birbiriyle aynı olmayacaktır.

2. 2+1 daireler için; çekilş sonrası 13.000 TL ödenecek dendi doğrumu. Ayrıca her katın bedeli aynımı.

3. başvuranlardan kime çıkacağının kurrasımı yoksa, başvuranların hangi daireyi seçecekleinin kurrasımı bu bilgi verebilirmisiniz.
    başvuran sayısı ile daire sayıları eşdeğermi örnek 2+1 226 3+1 98 daire

1. Her iki konut tipi içinde çekiliş yapılacaktır. Vatandaşlar kura yöntemi ile dairelerini belirleyeceklerdir.