Avanos Belediyesi EMITT Fuarında Yerini Aldı

Avanos Belediyesi EMITT fuarında ilçemizin tanıtımı için çalışmalarını sürdürüyor. Yerli ve yabancı turizm temsilcileri ile birçok belediyenin katılım sağladığı fuarda, Avanos standı büyük ilgi görüyor.

EMITT fuarı geri dönüşü güçlü olan fuarlardan birisi. İç turizmle beraber, dış turizmin de içinde yer aldığı bir tanıtım yaparak Avanos’un daha çok ziyaretçi çekmesi için belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tanıtım çalışmalarını Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarındaki standında sürdürüyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. Etkinlik her yıl 46.000’den fazla sektör profesyonelini ve de dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarını yakalamak isteyen turisti ağırlıyor.

Fuarda Avanos’un tarihi, kültürü ve turizm potansiyeli her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılacak. Fuar, ilk iki gün profesyonel ziyaretçilere, son iki gün ise tatil tüketicilerine ve halka açık olacak.

“Avanos Belediyesi EMITT Fuarında Yerini Aldı” için 1 yorum

1. Yine aynı! Bir çömlekçi bir belediye elemanı bir kültür müdürü bir yardımcı. Avanosta turizm yapanlar neden yok? Ne kazandık fuardan? Geçen yılın katkısı ne olmuştu da bu yıl beklenti nedir? Bu bilgileri de paylaşır iseniz sevinirim.